torsdag

Bergvretensskolan har nog en av världens bästa träslöjdslärare, no doubt. Och då pratar jag inte om mig utan om den andra. Herrejösses vilken klippa!
.
Fick 2 st 16 mmspiraler igår av en vän som hade övers. Mörkblåa, men ah. Duger. Har 12mm nu så får se när jag får i dessa :) "Vilka stora örhängen du har" kommenterade en elev idag och tja, de är väl ganska så stora ;)
.
Gustav är fortfarande och leker äventyrare, kommer inte höra av honom förrän onsdag/torsdag :C lite tomt och tyst faktiskt. Men sen har han lovat att umgås med mig och Skrot när han kommer hem!
Får se vad som händer i helgen, grannhäng eller kompishäng med gammalt gäng. Den som lever får se!
.

pyssel

såhär kan det bli när man har ett fult, vitt baslinne och textilpenna! Det är inte helt klart än som ni kanske kan se, men ja. Jag är väl hyfsat nöjd faktiskt!

ledighet och pysseldag

idag blev det inget jobb. Tillbringade dagen med att röja upp lite och nu har jag lite pysseldag! Har även fyllt på kylen och frysen med varor eftersom lönen kom idag.
Så nu är disken diskad och det mesta upplockat. Dammsuger och sådant imorgon.
Tråkig uppdatering, jag vet. Orkar ju knappt något med tanke på allt jobb och dålig dygnsrytm. Men det blir nog fint, tillslut.
Det jag "längtar" till nu är att Gustav kommer hem från Kebenekaise så vi kan källarhänga, snacka skit och dricka vin, eller pepsi. Så jäkla trist när man väljer vänner som bor långt bort men han har ju föräldrarna här så han kommer ju minsann hem ibland!

helgen

hängt med min granne, blir mycket närmre hem då när man är trött. Bara en trappa upp så är man hemma! Han drog ut mig på krogen i fredags, var totalt värdelöst faktiskt men träffade gamla klasskamrater vilket var positivt! Träffade ännu äldre klasskamrater i lördags dock när jag och Skrot tog kvällsrundan efter grannhäng på stan.
Skrot raggade folk medan jag pratade, jäklar vad mycket gos och sådant han fick. Några stack till honom en bit hamburgare eller korv och några charmerades mest av hans skönhet.
Mattes hjärta. <3
Ziggy är dum i huvudet och ska till veterinären för undersökning. Förhoppningsvis finner de något fel så han kan bli som vanligt igen.

soldyrkare


vegetariska vingummin

Letade som en galning efter detta idag i stora staden, som present. Hade för mig att ekorren hade men icke då, hittade mest på internetz och orkar inte beställa.
Haft två lediga dagar och snart är det dags för jobb igen, imorgon. Har ingen kamera så kan inte ta bilder, mitt minneskort har nämligen lagt av och mobilen tar ju inga toppenbilder direkt. Men jag har ju en webcam.

söndag

igår var det chill, kollade film och hängde lite med N. Vi hälsade på A och gjorde mest ingenting i princip.
Skrot var mest arg på mig för att jag ryckt lite i hans päls så han gömde sig låååångt bort och ville inte alls mysa förrän jag mutade honom med popcorn!
lördagsklädd. Chillåså.
.
Förresten ska Gustav tydligen klättra på Kebenekaise. Är inte avis direkt, tänk på alla döingar nu efter kraschen :S

en nattlig promenad

Varken jag eller Skrot kunde sova så vi tog på oss kläderna för att ge oss ut i Enköpingsnatten med mål att gå runt Enköping. Dock valde vi medvetet bort lillsidan&romberga men under 2,5 timme var vi ute. Gick, sprang, lekte och tränade. Vi mötte inte allt för mycket folk, däremot en hare. Och njöt av en vårig natt då det inte var allt för kallt.

vår

äntligen kanske våren är här för att stanna. Var oerhört fint väder när jag hamnade i Skåne men på torsdagen kom det ett snöväder för att sedan smälta bort tills fredagen. Den här veckan hemma i Enköping har det dock varit oerhört varmt och det känns som om våren äntligen är påväg och conversen har dammats av och doc'sen kanske får hamna i vintervila tills i höst.

här var det läskigt tomt

först influensa och sen Skåne har satt sina spår i min lilla bloggis. Men det har faktiskt inte hänt så mycket förutom att jag inte hunnit uppdatera inför melodifestivalen, där Loreen vann.
Själv hade jag inte velat skicka någon till ESC, anser inte att vi kommit upp i en nivå som gör det värt att vinna överhuvudtaget.
.
Gustav var i alla fall och kollade mellofinal med mig, vi låg och asgarvade åt Ranelids bidrag och suckade åt de flesta andra. Mina favoriter var, i finalen, David Lindgren och Danny. :]

lördag

och äntligen har jag orkat mig upp ur sängen! Känns skönt även om det inte är mycket ork som bor i kroppen.
Igår fyllde mamma år och imorgon kommer dom hem, förhoppningsvis! Skönt.

torsdag

natten var ett enda stort feberyrande. Svettades och frös om vartannat och hundarna envisades med att ligga PÅ mig så det var nära att jag slängde ut de båda ur rummet. Men jag gillar att höra grabbarnas snusande.
Drömde en hel del feberdrömmar och vaknade vid fem av illusionen att jag var feberfri. Den illusionen spräcktes ganska snart, tyvärr. Men kort dag idag och jag har bakat muffins. Farmor är bäst och hjälper till med hundarna.
.
Puss&kram

RSS 2.0