fint!

Jobbet gick smärtfritt, suttit ute i solen nästan hela dagen och vaktat barn som lekt ute. Helt okej faktiskt! Pratade med några mysiga killar i 8årsåldern som var nyfikna på hur gammal jag var och frågade om min bok som jag läste just då (Fatta Eld, andra delen i den där hungerspelstriologin).
.
Nu har jag tagit hand om mig själv, fixat och färgat ögonbryn samt fransar, gjort ansiktsmask och ska snart färga håret innan Gustav kommer hem från sin Norgeresa. Sov middag eftersom han kommer hem sent och vi ska upp tidigt imorgon och klappa Lapphunds-Koff (och Stina! :D). Fint alltså.
ser ni förövrigt mitt fina blåmärke? Nu har det lagt sig men det är Z som varit i farten. Vi kommer inte alltid överrens.

instagram

okej alla ni androjd och iFån-nördar och hipsters. This is for you!

alltså nä

det regnar ute, vi klädde på oss och gick ut ändå. Skitväder :(
Ziggy är gnällig och missnöjd med livet, Skrot blänger på mig som om det vore mitt fel att himlen öppnat sig och skapat vattenpussar på skogsvägen. Men vi kom både ut och hem i alla fall och nu sover båda grabbarna Grus.
I morgon kommer ääääntligen Gustav hem igen, han har varit i Norge och har inte kunnat höra av sig öht... Så oförskämt av honom. Tur att Vizzy hållt mig sällis. Sen utställning på lördag och träffa Stina, MYS!

tisdag

ZIGGY, vilken stjärnhund. Uppförde sig exemplariskt på kursen med fint fotgående och oerhört lyhörd för mina kommandon samt bra kontakt. Finaste herr Stardust.
Idag var han inte lika lycklig och glad när det var dags för vårtrimning utan matte bär sår på armar men Ziggy är halvt fin och håret som rycktes loss räcker nästan till en hund till.

söndag

igår var en hektiskt dag, upp vid 5 och sen på brukshundklubben vid sju för att hjälpa till. Såg den allra sötaste Malanoistiken, så liten och söt så man nästan blir lite sugen på en malle i framtiden. Hon gick även riktigt fint i lydnaden och vad jag hörde så gick det bra även i spåret (lägre spår). Även en långhårig schäfer var där, riktigt fin! Är svag för pälsraser och hade väl helst haft en lh collie, men man kan ju inte få allt och Skrot ÄR ju mattes hjärta.
.
Nästa lördag är det hundutställning i Västerås. Gustav och jag ska dit, träffa Stina och jag hoppas Erika även kommer dit för kramkalas! Inget ställande för min del, Skrot är alldeles för virrig i huvudet för att klara av en utställning och Z är ju som han är... Men blir nog mysigt ändå.
.
Dagens vegetariska maträtt blev quornbitar&champinjoner i svamppanna. Riktigt gott även om jag saknade en gnutta citron.

vart är mitt vatten?

Idag stängdes vattnet av i lägenheterna. Vattenläckan skulle fixas och det drogs om rör i källaren så länge. Vattnet skulle vara på igen vid tolv, alltså någon timme INNAN jag kom hem och jag tänkte: ja men det är ju luuugnt.
Haha, jo tjena! När jag kom hem vid kvart över ett fungerade fortfarande inte vattnet, vilket var lagom roligt då jag inte ätit någonting sen gårdagen och inte hade någon matlåda klar i kylen utan bara quornfärssås... Jaha, kul!
.
Imorgon jobbar jag 08-16.30. Är väl inte jättepeppad just nu men sen är det helg. Då ska jag vara på brukshundklubben 7 och hjälpa till på en tävling. Bra erfarenhet och kan bli kul även om jag säkert kommer vara en gnutta trött.
Har för mig att det är sök eller spårtävling och sen lydnad. Men ja, blir nog trevligt att knyta lite hundfolkskontakter. Hundarna får campa någon annanstans.

vegetarian project

eftersom Gustav är vegetarian och värdelös i köket (tro mig, jag vet :c) så har jag tagit på mig uppdraget, helt själv, att byta ut mina vanliga, köttiga proteiner till alternativa. Är helt lost i veggie-djungeln och inget fan av linser och böner utan det kommer bli mer quorn och sojaprodukter som kommer få ingå i min matlagning framåt.
-
Idag blev det en vegetarisk köttfärssås (vilket låter helknäppt att skriva men kom inte på någon bättre) men quornfärs som bas. Blev helt okej, men sjukt konstigt att förvänta sig smaken av köttfärs och få quorn istället.

finsöndag

och imorgon börjar min kurs i rallylydnad. Eller ja, jag ska inte gå kursen utan hålla i den. Tillräckligt läskigt oavsett även om hålla i kurser är läskigare än att gå kurser.
Så, när jag har varit borta har min BFF (best friend forever, vi har alltså inget förhållande om ni nu trodde det) varit här så vi har hängt ihop 24/7 i princip förutom när jag drog till Skåne och hade lite förläsning i bättre arbetsmiljö (ja, kursen heter faktiskt så) och mina klasskamrater fick mig att ligga dubbelvikt av skratt samt ritade på min arm.
.
Har i princip inte gjort så mycket vettigt, varit lite sjuk och så. Igår var jag dock och var funktionär på en simtävling. Kändes som om man liksom aldrig varit borta och enda skillnaden var att man stod på kanten istället för i vattnet.
bästa Skrot spanar på katter!

den svenska björnstammen

är precis som alla andra svenska medborgare totalförälskade i detta Norrköpingsband. Åh. Bästa! Vill gifta mig med hela björnstammen :S

hipsters

Gustav försöker lära mig hur en hipster är och har sina vegokompisar till hjälp, vi samlar hipsterpoäng, kollar film och dricker pepsi. Ganska nöjd faktiskt.
Han somnade på soffan igår, väckte honom med en kudde rakt i ansiktet! Är nog mer 12 än 21 faktiskt.
Idag är det söndag, tänker inte göra något vettigt överhuvudtaget förutom att tvätta. Så får det bli.

den förlorade norrlandssonen är hemma

Tillbringade hela natten med filmer, skratt och catch up. Nice.
Skrot var överlycklig, är han alltid när folk är här..
Gjorde förövrigt den godaste maträtten någonsin igår. Älskar flygande jakob så körde ihop en pastasås i sådan stil. Förkokade kycklingen och MUMS (ajusjta mamma, chilisåsen är slut).
Är hemskt nöjd faktiskt, snart kommer Gustav igen för Gladiator och jag chillar med let's dance så länge. Skrot är nöjd och allt är fint. Förutom att han fick bada.... Så blir det när man rullar sig i skit!

djurplågeri


Skrot

såg att även vi med android fick leka coola med instagram, så även där finns jag under HITTACLOWNFISKEN, som vanligt då!

bra dag

ätit glass och promenerat i vårväder med Skrot. Mysigt. :) Nu hoppas jag att det varma vädret stannar föralltiiiiid!
är snygg i blått förresten och hittade roliga funktioner i min cam! :D

Ziggy <3

IDAG är det absolut ingen vanlig dag för idag är Ziggys andra födelsedag! Ja, tänka sig. Min lilla Skruttbebis blir hela 2 år gammal. Vuxen och dann, det är ju som om det var igår han kom som ett litet knytt hem till oss. Fy.
.
Men grattis till mattes stora kille <3 Vi syns imorgon (idag) så jag kan pussa på dig!

påsklov

Sådärja, nu har även jag påsklov. Äntligen. 
Blir skönt att tillbringa dagarna med Skrot och bara ta det lugnt. Städa lite och sånt nödvändigt. Dock vore det skönt om mitt halsont ville försvinna, konsumerar bafucin i hopp om att det ska ta bort udden av smärtan men icke då. Har även gått ner i storlek på töjning till de jag hade senast :c vill inte ha mer som ska läkas när jag är förkyld.
.
Har även pysslat lite mer! Fick bli  en aussiebild som blev offer för dagens kreativitet. Vad tycks (ni är så dåliga på att ge feedback :c)

jag är kär i bilden av dig inte i dig

Åh, Daniel Adams-Ray, din texter <3
.
Tillbringat helgen sjuk och sådant skoj. Ont i halsen och snuva är det som gäller så jag och Skrot har mest kollat igenom American Horror Story. Igår smsade N och ville komma över så det fick han men orkade inte så mycket. Är förresten lagom kär i mina svarta, vanliga, tråkleggings från Gina Tricot. Dock är det hål i 2/3 st så om någon vill skänka mig några par är det helt ok! Går i dom jämt, bättre än mjukisar (som det förövrigt också är hål i :C). Men ah.
Första april idag, har inte lurats överhuvudtaget men Facebook översvämmas av dåliga skämt i stil med att folk är gravida/ska bli pappor. Innovativt, javisst!
.
Snart kommer Gustav hem igen, blir bra. Saknat honom. Hoppas han har det bra på Keb, eller nej. Hoppas han har det skitkasst och saknar mig, Skrot och våra mellokvällar. :D
Ska även jobba på quattro cup, simning. Känns som om det kommer bli fullt upp nu osv. Ziggy har i alla fall semester och är nöjd hos m&p. Fina Ziggy, han trivs så bra där! Tur att jag har Skrothunden att mysa med!

RSS 2.0