liv1

det var minsann inte det lättaste att få förnyat p-pillerrecept. Först ringde jag gyn i Enköping, de kunde inte hjälpa mig så de skickade mig till barnmorskemottagningen. DÄR var de underbemannade så där skickades jag till ungdomsmottagningen där jag fick tid, imorgon kl 08. Tog första tiden hon sa för jag orkar inte vänta och har sån sjuk mensvärk så jag vill gråta. Allting har blivit lidande och på jobbet har jag haft så ont så jag velat gråta.
Men imorgon offrar jag min fina sovmorgon för att befinna mig på UM kl 08. Ett dåligt beslut just nu och säkerligen imorgon kl 8 men skönt när det är gjort.
.
Ziggy går så jäkla fint på träningarna, är en fröjd att träna med det lilla äcklet och vi SKA ut och tävla i höst. Rallylydnad såklart. Men det är kul att bushunden taggat till lite, stolt matte.
Skrotten går väl framåt, inte på samma nivå som Ziggy men i och med att han mognade tidigare (Ziggy alltså) så är det väl förståeligt att Skrot är lite segare.
Gullhunden!

morotsbiffar

Saknar Gustav hemskt mycket, han är min bästa vän och pojkvän och det är trist att han inte är här. Mest min bästa vän dock, allt annat är bara bonus och han är fin. Lagade morotsbiffar med, blir mest vegetarisk mat här hemma numera. Kött äts enbarts när folk bjuder, men kanske blir det veg på heltid om det inte vore för allt strul med när man ska äta borta och så.

fin sommar

planerat lite sommar med Gustav, har bestämt Liseberg i alla fall. Känns fint, sen blir det väl mest chilla och så i princip. Umgås osv. Känns helt okej.
.
Mors dag idag, ätit lax & färskpotatis. Sen drog vi ut på en joggingrunda jag och lillhunden. Vill ha nya bromsar och hjul till inlinesen (eller ok, nya inlines vore helt ok det med) så vi kan köra.

är duktig

två veckor utan Pepsi har nu gått, känns helt ok faktiskt. Citronvatten och lättdryck har fått ersätta det bästa, drickbara i livet </3 och idag är det tillyxat med Fanta exotic i och med Eurovision Song Contest.
Var ute och sprang med, 1,2 km blev det på 7 min. Skrot som trissade upp farten så ofantligt, jag som tänkte ta det lugnt.
Men skönt var det, efter. När man varvat ner och så i alla fall och tanken på hur duktig man varit!
Synd bara att det är så himla varmt, eller skönt med sommar med i och för sig!

muppdatering

Gustav har varit här sen i onsdags kväll och vi har mest chillat hemma hos hans föräldrar, spelat spel och sånt mys. Han lagade pannkakor till mig och vi kollade på skitkassa filmer som tydligen var jättebra. Jag är INTE benägen att hålla med. Skrot charmade in sig i familjen och har blivit såååå bortskämd :S
.
Och äntligen har min Pikatröja kommit på posten. Ska leva i den, för allas information. Bästa grejen någonsin! Kommer aldrig någonsin växa upp antar jag :S
Här nedan följer lite bilder som ligger på min instagram.

det här är min hund det!

eller nej, skojade bara. Artikeln är inte lika rolig som rubriken.

tidelipom

igår var en konstig dag, ur vädersynpunkt. Sol och ösregn om vartannat.

Jag och grabbarna var ute vid 5 på morgonen och då var det enbart lite duggregn och såg ut att kunna klarna upp men när det var dags för jobb hade Gud bestämt sig för att släppa hela Atlanten över Enköping. Samma sak vid lunchpromenaden och när jag slutat jobba. Hujedamig.

Så kvällen spenderades framför filmer och dippandes av grönsaker istället för att gå en längre promenad då. Varken jag eller grabbarna var särskilt roade av tanken på att gå ut faktiskt.

när det regnar

går man till "närmaste" lekpark, kopplar loss hunden och kör lite balanshinderbana! :D


bästa hundarna!


lördag

Fast det känns som söndag idag, faktiskt. Kanske för att Gustav nyss drog hem till sitt Värmland eftersom de ska ut och paddla eller något nästa vecka. Skittrist, för mig då!
.
Igår var vi på någon spelning i Västerås med band som skriksjöng. Hemskt och jag tackar gud&alla andra för att det delades ut öronproppar när jag glömt mina. Träffade några trevliga människor i af och hade det väl helt okej ändå!
Kom hem strax efter midnatt och somnade strax därefter. Helt slut!
.
Imorgon ska det städas och packas inför en av de sista Skåneresorna... Lite trist faktiskt och ska försöka hinna träffa de flesta jag lärt känna där nu för sen vet man inte hur det blir. Kan bli en till i höst... Men ah, inget bestämt eller så.

löv å sånt!

Det sista Gustav sa innan han drog i tisdags var att vi skulle ses om två månader ;p men så  råkade vi uppdatera vår relationsstatus och så är det spelning imorgon och han behagar komma hem idag med när som helst.
.
Imorgon blir det spelning med This gift is a curse, disembarked, trophies osv. Shit happens liksom. Ingen aning om vad det är för skit men min nya bff ville tydligen träffa mig så blir ju kul och så säkerligen. Skrikmusik skulle jag gissa, får bli öronproppar i!

bytaredagar

Ibland är det kalas att ha grejor man växt ut, bytte bort ett par jeans, en par shorts och ett hundtäcke som är egensytt som jag skickade iväg idag och hoppas på att få paket i veckan/nästa vecka.
.
Och såhär fina var grabbarna på promenad idag. Skrot till höger och Z till vänster!

1 maj

sådärja, nu var Valborg över och Gustav har åkt hem till Värmland och lämnat mig helt ensam ett tag :c
Men i alla fall, i lördags var vi på hundutställning i Västerås. Klappade lite på Stina (medan Vizzy dissade oss :((() och lite på finaste Koffen. Drog vidare till Erikslund när vi ändå var i Västerås och spanade in IKEAt där jag köpte dricksglas och G köpte lingonsaft&blåbärssaft.
Koff kom 4/5 i sin klass men han var finaste myshunden ändå och Stina var bara fin. Som vanligt!
.
Söndags var nog mest slappdag, traskade runt med Skrotten och mös mest hela dagen. Som det ska vara!
Och måndags då, Valborg. Skrot var hos m&p och jag och Gustav drog till Stockholm för att fira kungen. Eller nä, vi var där i business för att hämta någonting för hans skola och passade på att turista lite på hötorget och kramas med hans kompisar. Sen blev det fest, inför ESC och mys igen.
Och nu har han åkt hem till Värmland och jag får mysa med mina hundar istället. MEN det är ju inte fy skam heller!
Koff!

RSS 2.0